Er wonen weer konijnen bij mij buiten in de "katten" ren ;) https://t.co/IBx8LjrdjM
Voor de honden eigenaren; wil je zeker weten of je hond... https://t.co/QTkNJTxkRZ
Sinds zomer 2018 ben ik met kleinere groepjes gaan lopen en ik merk aan de honden dat ze dat veel fijner vinden. Ze… https://t.co/lIkHLM8TGo


degoes

Flat

In 2010 heb ik een flat aangeschaft van onverwoestbaar materiaal. Ratten, degoes en chinchilla's zullen dus niet tijdens hun vakantie hun hok uit knagen! Een enkel hok in de flat is 1,20m x 0,65m en 0,60m hoog en is geschikt voor maximaal 6 ratten/degoes of 4 chinchilla’s. Door middel van een tussenschot kunnen er 2 hokken aan elkaar worden gemaakt om een ruimte te creeëren van 2,40m x 0,65m. Speelgoed en knaagmateriaal kan zelf worden meegebracht.

In de toekomst zullen er nog ligplankjes worden gemaakt in de hokken.

knaagdierkooi

 

Kooi

In het pension is 1 kooi beschikbaar. Deze kooi is 0,80m x 0,75m en 0,87m hoog. Deze kooi is geschikt voor maximaal 4 ratten/degoes of maximaal 2 chinchilla’s. De kooi is voorzien van 2 ligplankjes en een klimtouw.

Eigen hok/kooi

Het is uiteraard mogelijk om de dieren in hun eigen kooi of hok te brengen. Ik vraag u wel om de maten van de kooi door te geven en deze schoon te brengen.ratteninmand

 

Bodembedekking

Aangezien ratten gevoelige luchtwegen hebben, worden er beukensnippers als bodembedekking gebruikt. Bij degoes en chinchilla's wordt zaagsel als bodembedekking gebruikt.

Mocht u andere wensen hebben omtrent de bodembedekking dan kunt u deze kenbaar maken. Zaagsel, stro, hooi en beukensnippers zijn aanwezig in het Knaagdierenhotel. Andere bodembedekking dient u zelf voldoende mee te brengen.