Er wonen weer konijnen bij mij buiten in de "katten" ren ;) https://t.co/IBx8LjrdjM
Voor de honden eigenaren; wil je zeker weten of je hond... https://t.co/QTkNJTxkRZ
Sinds zomer 2018 ben ik met kleinere groepjes gaan lopen en ik merk aan de honden dat ze dat veel fijner vinden. Ze… https://t.co/lIkHLM8TGo

tentIn het Dieroppas.nl Konijnen-, Knaagdieren- en Vogelhotel zijn verschillende verblijven beschikbaar voor konijnen, cavia's, gerbils, hamsters, degoes, chinchilla's, ratten, muizen en vogels. Aangezien ik zoveel verschillende diersoorten opvang, heb ik voor elk diersoort een aparte pagina gemaakt met hoe ze hier worden gehuisvest.

de ruime flat van De DierenvriendIn & Uit

De huisvesting bij het Dieroppas.nl Konijnen-, Knaagdieren- en Vogelhotel is uniek; namelijk veel ruimte! Daarnaast zijn de verblijven zo gemaakt dat ze goed schoon te maken zijn, waardoor de kans op het verspreiden van ziekten wordt beperkt. Met het oog op hygiëne delen dieren geen zogenaamde "losloopruimte", maar hebben ze altijd de ruimte om hun pootjes te kunnen strekken. Mocht een dier naar een andere ruimte worden verplaatst, dan gebeurt dit uiteraard nadat de ruimte grondig is gereinigd en gedesinfecteerd!

Om verschillende redenen heb ik op de huidige lokatie geen buitenverblijven voor de konijnen. Dit betekent echter niet dat buitenkonijnen niet welkom zijn want ze vermaken zich prima in de stallen! In de zomer blijft het lekker koel in de stallen, terwijl de temperatuur in de winter bijna hetzelfde is als buiten.

Om een goede indruk te krijgen van de ruimte is het raadzaam om eerst te komen kijken, neem hiervoor contact met mij op.