Er wonen weer konijnen bij mij buiten in de "katten" ren ;) https://t.co/IBx8LjrdjM
Voor de honden eigenaren; wil je zeker weten of je hond... https://t.co/QTkNJTxkRZ
Sinds zomer 2018 ben ik met kleinere groepjes gaan lopen en ik merk aan de honden dat ze dat veel fijner vinden. Ze… https://t.co/lIkHLM8TGo

bal apporteren tijdens het uitlaten

Het uitlaten

Naast het doen van hun behoeften is het natuurlijk ook de bedoeling dat de honden het leuk vinden om met de uitlaatservice mee te gaan. Er wordt daarom rekening gehouden met wat de honden leuk vinden. Rennen, stoeien, balletjes apporteren, stokken slopen, zwemmen of gewoon lekker snuffelen. Het kan allemaal!

Het uitlaten gebeurt op plekken waar de honden los mogen lopen zoals delen van De Weerterbergen en het losloopgebied in Leende. Dieroppas.nl Hondenuitlaatservice laat alleen honden loslopen die goed luisteren, niet achter wild aangaan of tegen andere wandelaars opspringen!

Er wordt voornamelijk in het bos gewandeld, maar waar de honden precies worden uitgelaten is afhankelijk van:

  • De honden die mee gaan; om de honden niet te lang in de hondenbus te laten wordt er een plek gezocht in de buurt van de laatste hond die wordt opgehaald. Aangezien niet alle honden elke dag meegaan zijn de plekken niet altijd dezelfde.

  • Het weer; Dieroppas.nl Hondenuitlaatservice is uiteraard werkzaam in weer en wind. Bij warm weer wordt er geprobeerd om ergens te wandelen waar de honden de gelegenheid hebben om te zwemmen om af te koelen.

  • Duur van het uitlaten; een uitlaat van een uur biedt meer mogelijkheden dan een half uur. Het heeft bijvoorbeeld niet veel zin om wat verder te rijden als de duur van het uitlaten maar een half uur is.

  • Groepswandeling of individuele wandeling; een individuele wandeling vindt bij u in de buurt plaats terwijl de groepswandeling wat verder weg kan zijn.

moe naar huis gebracht


Na de wandeling worden de honden weer moe naar huis gebracht. Daar worden ze eventueel afgedroogd en krijgen ze nog een koekje.

De strippenkaart wordt afgetekend en soms wordt er nog een opmerking geschreven, zodat u ook op de hoogte blijft van de avonturen van uw hond!

Regelmatig zullen er ook foto's worden geplaatst op Facebook en Twitter.wachtenMag uw hond mee met deze gezellige hondenuitlaatservice en woont u in Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk, Maarheeze, Hamont, Achel, Leende? Neem dan contact met mij op!