Er wonen weer konijnen bij mij buiten in de "katten" ren ;) https://t.co/IBx8LjrdjM
Voor de honden eigenaren; wil je zeker weten of je hond... https://t.co/QTkNJTxkRZ
Sinds zomer 2018 ben ik met kleinere groepjes gaan lopen en ik merk aan de honden dat ze dat veel fijner vinden. Ze… https://t.co/lIkHLM8TGo

Dieroppas.nl hondenuitlaatservice 

Dieroppas.nl Hondenuitlaatservice is een hulpdienst voor de eigenaar en een leuk uitje voor de hond. spelen tijdens het uitlatenDe redenen om de hond mee te laten gaan met de hondenuitlaatservice lopen ver uiteen. Om er een paar te noemen:

  • Werk
  • Ziekte
  • (Tijdelijk) slecht ter been
  • Dagje weg
  • Hond heeft teveel energie
  • Hond vindt het leuk om met andere honden te spelen

Dieroppas.nl Hondenuitlaatservice onderscheidt zich van veel andere hondenuitlaatservices door haar flexibiliteit. Het maakt niet uit hoe vaak uw hond meegaat met de hondenuitlaatservice. Sommige honden gaan 1 keer per maand of heel onregelmatig mee, anderen 3 vaste dagen per week.

U kunt kiezen of de hond een half uur of een uur meegaat. Hierdoor is het mogelijk om oudere honden en puppies mee te laten gaan met de uitlaatservice. Op werkdagen is er elke middag een groepswandeling. Daarnaast zijn individuele wandelingen ook mogelijk indien u dat wenst. U kunt Dieroppas.nl Hondenuitlaatservice ook 's avonds en/of in het weekend inschakelen om uw hond uit te laten; ideaal dus als u wisselende werktijden heeft. 

Voor elke situatie is wel een oplossing!

Op de volgende pagina's kunt u lezen over hoe het uitlaten precies in z'n werk gaat, de hondenbus en hoe u een kennismakingsgesprek kunt aanvragen.

Kijk hier voor de tarieven

De hondenuitlaatservice is werkzaam in Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk, Maarheeze, Hamont, Achel, Leende e.o. Woont u net buiten deze regio neem dan contact met mij op.