Momenteel heb ik 2 katten en 5 konijnen. Niet zoveel als men misschien zou verwachten, maar genoeg voor mij! Ik zal ze hier even voorstellen!

 

oscar

Oscar

Oscar heb ik in oktober 2007 uit Dierenasiel Doornakkers in Eindhoven gehaald, omdat Thomas zolang weg bleef en Femke toch wel eenzaam was. Oscar is een allemansvriend, vindt alles en iedereen lief en staat altijd vooraan als hij etensbakjes hoort. Elke middag is het weer tijd om, met z'n neus tegen het raam geplakt, te mekkeren naar vogels. Verder speelt hij graag met speelhengels, pingpong balletjes en muisjes.

Rickyricky

Mijn laatste aanwinst is Ricky! Hij is in september 2011 hier komen wonen vanuit Kittenopvang Miauw waar hij terecht was gekomen nadat Renée van Stichting Kattekop hem had gevangen bij de McDonalds in Best.

ren

Mijn katten komen niet los buiten maar kunnen wel de hele dag hun ren in (2m x 6m). Vooral met mooi weer en 's avonds zijn ze daar vaak te vinden. Aangezien er al meerdere keren is gevraagd waar we de panelen hebben aangeschaft; deze hebben we na lang zoeken bij Groenrijk gevonden. Ze gingen daar uit het assortiment dus we hebben er ook nog flinke korting op gehad.

Mijn katten eten geen brokjes of ander commercieel voer, maar eten rauw. Ik kan het iedereen met een hond, kat of fret zeker aanraden, MAAR lees je wel eerst heel goed in om te voorkomen dat je te eenzijdig gaat voeren. Meer informatie over rauw voeren kun je vinden op http://www.voernatuurlijk.nl

Naast mijn katten heb ik vijf konijnen. Twee wonen buiten en drie wonen binnen. Als ik een keer tijd heb zal ik ze hier ook nog eens voorstellen.