Sommigen grijpen al snel naar de roze spuit, maar geef dieren alsjeblieft wat tijd als ze gehandicapt raken.... https://t.co/x7A5cGG629
Nieuwe honden zet ik niet meteen in de groep maar laat ik rustig wennen aan de rest. Met Tyson kan Bram al... https://t.co/UEhI590i41
Mee met de groepsuitlaat is ook gewoon leuk voor honden. Yuki heeft er zin in; Sjuul en Coco doen graag mee.... https://t.co/l1eLKhTw8j

water

De groepswandeling

De honden worden zoveel mogelijk in kleine groepjes uitgelaten zodat ze met elkaar kunnen rennen en spelen. Spelen en rennen met andere honden is dé manier om lekker moe te worden en energie kwijt te raken! De hond vindt het ontzettend leuk en u kunt genieten van een tevreden hond als u thuis komt.

Bij de groepswandeling van De DierenvriendIn & Uit bestaat een groep uit maximaal 6 honden, maar meestal zijn het er niet meer dan 4. Op deze manier is er voldoende overzicht en individuele aandacht. Daarnaast vinden we het belangrijk dat andere honden en wandelaars die we tijdens het uitlaten tegen komen geen overlast ondervinden van de hondenuitlaatservice.

Het is vanzelfsprekend dat de honden in de groep goed met elkaar overweg kunnen. Bij nieuwe honden is het altijd even afwachten hoe het gaat binnen de groep, maar tot nu toe hebben we daar nooit problemen mee gehad. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat er wild wordt gespeeld of dat er honden door anderen worden gecorrigeerd, maar dit is een belangrijk onderdeel van een goede socialisatie. Echte gevechten zijn zeldzaam binnen de groep.

kleinOver de jaren heen is de samenstelling van de groep regelmatig veranderd. Jong, oud, klein of groot, ze zijn allemaal wel eens in de groep geweest. De groep is ook niet elke dag hetzelfde waardoor het mogelijk is om een hond onregelmatig mee te laten gaan.

Voor de groepsuitlaat is het belangrijk dat uw hond goed luistert en sociaal is. Is dit niet het geval dan raden wij een individuele wandeling aan.

Over het algemeen is er elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 een groepsuitlaat.

Mag uw hond mee tijdens de groepswandeling en woont u in Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk, Maarheeze, Hamont, Achel, Heeze, Leende, Sterksel, Valkenswaard, Weert? Neem dan contact met ons op.