Sommigen grijpen al snel naar de roze spuit, maar geef dieren alsjeblieft wat tijd als ze gehandicapt raken.... https://t.co/x7A5cGG629
Nieuwe honden zet ik niet meteen in de groep maar laat ik rustig wennen aan de rest. Met Tyson kan Bram al... https://t.co/UEhI590i41
Mee met de groepsuitlaat is ook gewoon leuk voor honden. Yuki heeft er zin in; Sjuul en Coco doen graag mee.... https://t.co/l1eLKhTw8j

hondenbus

De hondenbus

De hondenuitlaatservice beschikt over een hondenbus waar de honden die meegaan met de groepswandeling thuis mee worden opgehaald en thuis gebracht. Uw hond zal al snel het geluid van de hondenbus herkennen en klaar staan om mee te gaan met de uitlaatservice, voordat De DierenvriendIn & Uit de kans heeft gehad om binnen te komen!

 

benches in de hondenbus

Honden worden in benches vervoerd om ongelukken te voorkomen en zo hebben ze allemaal hun eigen plekje. Er is 1 plekje voorin voor een hond die de drukte achterin maar niks vindt. Ook daar gaat veiligheid voor alles! Op de heenweg is het altijd een drukte achterin de hondenbus maar op de terugweg liggen ze meestal helemaal uitgeteld.

De hondenbus is voorzien van dakventilatie en een antislip laag die ten eerste voorkomt dat de honden uitglijden, en ten tweede makkelijk schoon te maken is.

Hondenbus met hooi

 

De hele hondenbus wordt regelmatig schoongemaakt en ontsmet! Na een rit als dierentaxi of na het halen van hooi voor het pension wordt de hondenbus uiteraard ook schoongemaakt en ontsmet.

Wilt uw hond ook graag mee in de hondenbus met daarna een gezellige groepswandeling en woont u in Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk, Maarheeze, Hamont, Achel, Heeze, Leende, Sterksel, Valkenswaard of Weert? Neem dan contact met ons op!