Sommigen grijpen al snel naar de roze spuit, maar geef dieren alsjeblieft wat tijd als ze gehandicapt raken.... https://t.co/x7A5cGG629
Nieuwe honden zet ik niet meteen in de groep maar laat ik rustig wennen aan de rest. Met Tyson kan Bram al... https://t.co/UEhI590i41
Mee met de groepsuitlaat is ook gewoon leuk voor honden. Yuki heeft er zin in; Sjuul en Coco doen graag mee.... https://t.co/l1eLKhTw8j

De hondenuitlaatservice van De DierenvriendIn & Uit

De hondenuitlaatservice van De DierenvriendIn & Uit is een hulpdienst voor de eigenaar en een leuk uitje voor de hond. spelen tijdens het uitlatenDe redenen om de hond mee te laten gaan met de hondenuitlaatservice lopen ver uiteen. Om er een paar te noemen:

  • Werk
  • Ziekte
  • (Tijdelijk) slecht ter been
  • Dagje weg
  • Hond heeft teveel energie
  • Hond vindt het leuk om met andere honden te spelen

De DierenvriendIn & Uit onderscheidt zich van veel andere hondenuitlaatservices door haar flexibiliteit. Het maakt niet uit hoe vaak uw hond meegaat met de hondenuitlaatservice. Sommige honden gaan 1 keer per maand of heel onregelmatig mee, anderen 3 vaste dagen per week.

U kunt kiezen of de hond een half uur of een uur meegaat. Hierdoor is het mogelijk om oudere honden en puppies mee te laten gaan met de uitlaatservice. Op werkdagen is er elke middag een groepswandeling. Daarnaast zijn individuele wandelingen ook mogelijk indien u dat wenst. U kunt de De DierenvriendIn & Uit ook 's avonds en/of in het weekend inschakelen om uw hond uit te laten; ideaal dus als u wisselende werktijden heeft. 

Voor elke situatie is wel een oplossing!

Op de volgende pagina's kunt u lezen over hoe het uitlaten precies in z'n werk gaat, de hondenbus en hoe u een kennismakingsgesprek kunt aanvragen.

Kijk hier voor de tarieven

De hondenuitlaatservice is werkzaam in Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk, Maarheeze 
Hamont, Achel, Heeze, Leende, Sterksel, Valkenswaard, Weert e.o. Woont u net buiten deze regio neem dan contact met ons op.